Gå til hovedindhold

WWKiP-day og huer til for tidligt fødte

Indsendt af KnittingDane ,

Dagen i går var WWKiP-day (verdensomspændende-strik-i-offentligheden-dag), og det skulle selvfølgelig markeres. Jeg tilbragte derfor dagen på cafe, hvor jeg sammen med en hel flok strikkeentusiaster strikkede huer til de for tidligt fødte børn på Rigshospitalets Neonatal Afdeling. Nørkleriet og Wilferts stod for arrangementet og donerede da også al garnet til huerne.

En kæmpe stak huer blev strikket. Nogle strikkede hurtigere end andre - selv nåede jeg 'kun' 1,8 hue (den sidste strikkede jeg færdig på turen hjem i toget). De to damer på hver side af mig strikkede en hel del hurtigere og min ene sidemand løb da også af med sejren. Hun strikkede i hvert fald 3 huer, eller blev hun færdig med den 4. også :tænketænke: - det var i hvert fald meget meget tæt på, hvis ikke den blev færdig.

Her det færdige resultat.

WWKIP djævlehuer samlet

Kaffe skal der til - og kage lige så...

WWKIP djævlehuestrik

Og her en lille djævlehue strikket efter egen opskrift. Jeg har dog her erstattet udtagningerne med omslag.

WWKIP djævlehue 1

Djævlehue til for tidligt fødte

WWKIP djævlehue 2

Kommentarer

Camilla

Fantastisk at nogen kan og vil...Min lille pige havde stor glæde af strikkede huer da hun som for tidligt født (1850 gram, en af de store af slagsen) lå på neonatal afd.

lør, 03/12/2011 - 17:18 Permalink
Mona Klausen

Hej Irene, jeg er ivrig bruger af din fantastiske hjemmeside!!!! Den hjælper mig næsten hver gang jeg skal strikke noget nyt. Jeg ser her at der er strikket mange skønne djævlehuer, men jeg tænker om du har en opskrift på en sådan? Evt. både til for tidligt fødte og almindelig størrelser? Rigtig glædelige jul.

fre, 23/12/2011 - 00:14 Permalink
Rie

:D Nu er vi nogle der går igang med at strike til fortidligt fødte i Rumænien efter din opskrift  :)

tir, 24/01/2012 - 15:02 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.