Gå til hovedindhold

Der ligger en strømpe i min kurv

Indsendt af KnittingDane ,

Og den har ligget der længe nu. Helt tilbage fra min tur til Århus før påsken. Den er lilla - strømpen altså, og den er stribet - som sædvanligt. Men et eller andet er galt. Jeg er ikke tilfreds med farvekombinationen - eller nok nærmere striberne. Og når jeg ikke er tilfreds, så går jeg i stå. Hvorfor jeg så alligevel er nået helt op til ribben på første strømpe ved jeg ikke. Jeg burde efterhånden vide, at jeg skal lytte til min intuition når jeg strikker og stoppe med det samme, hvis jeg er utilfreds.

Strømpe i min kurv

Men garnet er nu lækkert - Arwetta ekstra fin merino. Jeg har kombineret den med en pink i samme garn, men om de får lov at overleve, har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Kommentarer

Mette

Jeg eeeelsker arwetta! Det er så lækkert. Skal faktisk til at strikke en slåom-cardigan til min niece i lilla/multifarvet arwetta. Det bliver godt!

man, 02/05/2011 - 23:36 Permalink
Merete på Bornholm

Jeg har stikket en del strømper til min nabo og til mig selv med Arwetta strømpegarn. Resultatet er godt også efter maskinvask adskillige gange. Derudover strikker jeg dukketøj til Barbie, som sælges til fordel for SOS-Børnebyerne, dejligt garn at arbejde med.

fre, 13/05/2011 - 08:52 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.