Gå til hovedindhold

Her er lidt stille for tiden, men der er masser af gode grunde

Indsendt af KnittingDane ,

Jeg er jo pt. alene med mine tre små tøser, da min kære husbond har fået job i Sønderborg og er flyttet i forvejen. Det betyder, at vi kun ser hinanden i weekenderne, hvilket jo selvfølgelig er alt for lidt. Men jeg skal ikke klage - jeg går jo hjemme med tøserne, så vi kan lige få hverdagen til at hænge sammen.

Samtidig begynder der en mindre helhedsplan, hvor jeg bor, hvilket betyder, at halvdelen af mit hjem skal pakkes ned i flyttekasser, mens de splitter mit køkken, stue, bryggers og entre ad. Men jeg skal ikke klage - som en af de få slipper jeg for at undvære mit badeværelse, da vi allerede har været genhuset en gang, mens de splittede den del ad.

Så strik bliver der desværre ikke meget af for tiden. Hverdagen tager al min tid.

Dog har jeg gang i et nyt stort strikkerelateret projekt i de sene aften/nattetimer. Jeg er ved at sætte en side op med en engelsk version af PaaPinden.dk, så mine engelske læsere kan få mere ud af siden. Siden er snart ved at være klar.

Dominotæppet vokser stadig stødt. Her kan I se, hvor langt jeg er nået.

Dominostrik

Jeg satser på at blive færdig med tæppet inden Grib Garnet i Silkeborg, hvor jeg blandt andet skal afholde workshops om dominostrik. Der er stadig pladser til de interesserede.

Kommentarer

Vibe

Uha, Irene

Byggerod er bare ikke særligt sjovt, specielt ikke, når man skal være i det samtidig med at det pågår.

Dit sofa tæppe bliver flot og du er da godt på vej :D .

Forhåbentligt vil jeres stilværelse i flyttekasser få en snarlig ende :)

Held og lykke med det hele.

med venlig hilsen

Vibeke

man, 14/05/2012 - 23:41 Permalink
Vibeke Larsen

Som svar til af KnittingDane

Se deri har du fuldstændig ret, Irene.

Da min nuværende mand og jeg flyttede sammen for 7 år siden, havde vi to fulde huse, der skulle blive til et. Vi havde 7 trailerfulde af møbler og husgeråd i pæn og brugbar stand til vores lokale genbrugsbutik. Det var et stort arbejde at få det pakket.( Vi kunne dække bord til 80, så meget porcelæn og glas havde vi tilsammen).Vi har haft et lager af forskellige ting, vi kunne hente fra, hvis noget gik i stykker, - praktisk, men pladskrævende. I dag har vi minimeret vores indbo kraftigt. Det eneste, der stadig er meget af, er det som relaterer sig til vores interesser.

Med venlig hilsen

Vibeke

ons, 16/05/2012 - 09:26 Permalink
Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Vibeke Larsen

Ja det er helt utroligt så mange ting man finder ud af, at man kan undvære. Vi var også genhuset en gang, hvor vi virkelig fandt ud af, hvor meget vi egentlig ikke brugte. Vi skulle nemlig kun pakke de ting ned vi havde brug for i 4-5 måneder. Det sætter tingene i perspektiv.

fre, 18/05/2012 - 12:05 Permalink
Vibe

:D

Kender kun alt for godt hvordan hverdagen sluger end tid, alt det praktiske der skal gøres, børnene der skal passes. Vi bor i et hus som trængte til en kærlig hånd da vi købte det for lidt over 10 år siden og har løbende sat i stand, så der er altid et projekt som gør at vi roder og som kræver vores tid.

søn, 20/05/2012 - 11:30 Permalink
ellinor pedersen

jeg vil bare sig held og lykke med det hele
og hvor er dit tæppe flot jeg ville gerne
at jer turde :( og kunne strikke dominostrik

venlig hilsen ellinor pedersen :D

søn, 03/06/2012 - 19:27 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.