Kan man strikke med vabler på hånden?

Ja, åbenbart...

Forecast 1

Hvis bare iveren er stor nok, og det var den så her.

Men noget skuffet blev jeg da, da jeg kom igang. Denne fine sag som jo primært består af retstrik, er slet ikke så fuld at retmasker som jeg troede. Nej opskriften er nemlig opbygget således, at man sidder og strikker vrangmasker 95 % af tiden.

Til at begynde med tænkte jeg - hmm mon ikke der er en ide med det her? Mon ikke det bare er fordi man senere lige starter op i modsat side og så har det hele løst sig? Men nej måtte jeg sande. Det ville jo slet ikke fungere med dette mønster, for så skulle man jo pludselig lave bobler fra vrangsiden og det går jo ikke.

Jeg skulle have fulgt min intuition og forskudt retrillerne en enkelt række helt oppe ved kraven. Havde jeg dog bare gjort dette, så var jeg sluppet for alle de vrangmasker. Men hva', nu bliver jeg jo bare endnu hurtigere til vrangmasker...

Op på hesten!

Forecast 2

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.