Gå til hovedindhold

Satawal på tur

Indsendt af KnittingDane ,

Som nævnt så strikker jeg ofte, når jeg er på farten. Dermed er der en historie strikket ind i meget af mit strik, som jeg mindes igen og igen, når jeg tager det på.

Den røde Satawal kastede jeg mig over på en tur til London med en af mine døtre i sommers. Så den har været vidt omkring i London. Ethvert lille hvil byder jo på en chance for strik. Se bare med her. Det startede ud med Take off & Cast on. 

Herefter gik det slag i slag med Resting at Buckingham Palace , Resting at the Natural History Museum, Resting in an English Pub , Resting in the London Tube , Resting after Book Shopping , Resting at the Tower of London , Resting in Hyde Park , Resting at the Heathrow Express , Binding off at Heathrow

Så manglede jeg kun ærmer da jeg kom hjem, men det passede også perfekt. Vi var nemlig så fuldt læssede, at jeg egentlig slet ikke havde plads til trøjen i min håndbagage, så hvor heldigt var det lige, at jeg kunne lukke af og tage den på i flyet

Satawal på tur - 01
Satawal på tur - Buckingham Palace
Satawal på tur - Natural History Museum
Satawal på tur - på pub
Satawal på tur - i tube
Satawal på tur - book shopping
Satawal på tur - Tower of London
Satawal på tur - Hyde Park
Satawal på tur - Afrejse
Satawal på tur - Aflukning

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.