En bolero til min blomsterkjole

Ja jeg troede jo lige, at jeg kunne nå det inden min bedstefars 90 års fødselsdag, men det ville ikke lykkes, desværre. Jeg havde lidt bøvl med at finde noget passende garn i lageret, men nu er den så klar, til næste gang kjolen skal luftes.

Som sædvanligt fandt jeg opskriften på ravelry: Lacy Shrug. Garnet blev noget af min mors gamle uld. Der var lige et fed, så jeg satsede på, at der ville være nok. Det passede lige. Eller inden opspændingen virkede den noget lille, men nu passer den perfekt.

Bolero til blomsterkjole

Mon ikke der skal luftes kjole i bededagsferien.

Kommentarer

Hvor er den fin. Dejlig farve. Rigtig forårsgrøn. Der er mange gode opskrifter at finde på Ravelry :D

Med venlig hilsen

Vibeke

hej, var lige på opdagelse, skal jo lukke mit sjal af med Pico lukning og satsede på at du havde en forklaring. Det havde du, tak for det Smuk bolero.Jeg håber den er blevet luftet hen over den skønne sommer vi har haft.

Kh. Lis

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.