Stribede strømper

Selvfølgelig kunne jeg da ikke lige vente til det nye garn ankom - så nu er der et par stribede strømper i hus. Ingen opskrift - blot strikket på sjus efter denne vejledning: Kilehæl på tåen op strømper.

Stribede strømper

De er testet og varmer rigeligt.

Kommentarer

Lige meget hvad jeg ellers strikker har jeg altid et par sokker igang, jeg elsker , man kan få arbejdet færdigt på nogen timer. Så det bliver til mange par, som altid modtages med glæde :) Fine blev dine striber :)

De er rigtig fine, og meget moderne, med de omvendte striber.

Har lige lagt sidste hånd på et par knæstrømper med snoninger til min datter, som havde ønsket dem i sort. Jeg startede på dem i december, men lyset var ikke tilpas før nu. Jeg kunne simpelthen ikke se hvad jeg lavede. Men nu er de færdige og modtaget med stor glæde.

Med venlig hilsen

Vibeke

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af Vibeke Larsen (ikke efterprøvet)

Ihh det problem har jeg også lige haft med de koksgrå sokker. Lyset skal godt nok være i orden, når der strikkes med mørke farver

Hej Irene,

Jeg har tilladt mig at videreudvikle på dine strømper fra tåen og op, så de bliver fodformede.

Til mig selv (str.38) har jeg lavet flg. 8 tals opslag til 32 m, derefter har jeg taget 4 masker ud på hver omgang til 48 m. Så har jeg taget 4 m ud på hver 2. Omgang til 56 m. Det har vist været som du gør det, nu kommer min lille afvigelse; derefter har jeg fortsat udtagningen af 2 masker ved lilletåen på hver omgang indtil jeg havde 64 m. Derefter er resten af sokken strikket som du har foreslået. Resultatet har for mig der har 2 ret skæve tæer givet en sok der ikke klumper over lilletåen og sidder helt perfekt. Håber det jeg har skrevet giver mening og at det kan komme andre til gavn :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.