Gå til hovedindhold

Fingerstrik og livets store spørgsmål

Indsendt af KnittingDane ,

I weekenden havde vi fuldt hus. Min kære husbond var hjemme fra Sønderborg, hvor han pt. er bosat på grund af arbejde. Min store datter kom også hjem på visit fra Århus og det med en veninde, da de skulle i byen i København. De to næste i rækken havde også hver deres veninde på visit og den ene med medfølgende lillebror, som bare elsker at lege i nærheden af de to tøser. Så her var fuldt hus, kan man vist roligt sige.

Undervejs fik jeg sat andenældste datter og hendes veninde i gang med lidt fingerstrik ved spisebordet og mens de fire små drønede rundt i køkkenet og dansede og sang, hørte jeg pludselig veninden spørge min datter: "Hvor mange børn vil du egentlig have når du bliver stor?""I hvert fald ikke SÅ mange!" var svaret.

Fingerstrik 2011 - 1
Fingerstrik 2011 - 2

Kommentarer

Gudrun Egebæk

:) På grund af nogle fingerskader på venstre hånd, kan jeg ikke srikke. Så kom jeg i tanker om, at jeg måske kunne fingerstrikke.

Så gik jeg på nettet og fandt PaaPinden.

Nu har jeg strikket nogle minutter og ja: Det kan lade sig gøre. Sjovt og dejligt at røre ved garn igen.

Tak for undervisning.

Gudrun

fre, 25/01/2013 - 15:30 Permalink
Birgitte Jensen

Jeg er blevet helt bidt af fingerstrik efter at have set det på tv.så jeg googlede det lige så nu vil jeg selv få fat i noget garn og begynde at fingerstrikke

man, 04/03/2013 - 20:00 Permalink
Birgitte Jensen

Jeg er net op lige blevet færdig med 1 fase af min finger strikkede dug. Når jeg har fået fat inen stoppenål skal jeg til at sy den så den får sin runde form. Jeg har haft megen morskab med at starte på fingerstrik .

søn, 10/03/2013 - 16:08 Permalink
Birgitte Jensen

Som svar til af KnittingDane

Irene det er det også. Jeg skal bare lige have fat i noget mere garn. Der gik nemlig kuk i det da jeg ville sy det til en rund dug så jeg måtte klippe noget fra og så har jeg brug for noget mere garn. Det var godt nok temmelig surt.

tir, 07/05/2013 - 02:24 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.