Med syge børn

Med syge børn er det ikke meget, man kan nå at lave. Den ene sygdom overtager den anden herhjemme; blærebetændelse efter forkølelser, løse dræn oveni blærebetændelser, hospitalsindlæggelse efter blærebetændelse, skoldkopper efter hospitalsindlæggelse, opkast efter skoldkopper, og selvfølgelig som altid - snot i lange baner hele vejen igennem. Suk!

Men en ting oplevede jeg da på hospitalet, hvor storetøsen var indlagt. Jeg så en tyrkisk kvinde strikke - det har jeg ikke set før. Hun strikkede med garnet om halsen, altså i stedet for at holde garnet med fingrene, så røg det lige rundt om nakken i stedet.

Pudsigt nok skulle der kun gå et par dage før jeg så det igen. Denne gang var det bare på en video, der viser hvordan peruvianske mænd strikker. Heldigt nok ligger denne frit tilgængeligt så kig her, hvis du vil se, hvordan de gør.

Og så er jeg da også kommet videre med de norske folkesokker. Jeg var ikke helt tilfreds med hælen, den var for lang og passede ikke til mit temperament, så i stedet tog jeg fat på nummer to. Så nu har jeg to forskellige hæle at sammenligne. Resultatet indtil videre.

Hele benet

Norwegian Stockings 3

Og så den nye hæl

Norwegian Stockings 4

Opskriften på Norwegian Folk Socks kan findes i bogen Folk Socks af Nancy Bush.

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.