Når jeg engang...

Når jeg engang får min egen have - min helt egen have
så vil jeg plante en broget spidsløn

Min bedstemor og bedstefar har en i deres have - deres helt egen have
og jeg kan love jer den er køn

Og her lidt billeder fra resultatet af min vandretur med to tøser i dag. Vi går i øjeblikket og samler blade, mens jeg drømmer om alle de smukke træer, der engang skal være i min have.

Efteråret er intet mindre end smukt.

Nødder
Blade

Indtil for ganske nylig troede jeg, at valnødder var eksotiske nødder. Men lur mig om ikke de falder ned fra himlen på de hjemlige breddegrader. Og så endda lige på vores vej. Til stor begejstring samlede min mellemste datter og jeg alle de valnødder vi kunne finde.

Lidt tid blev der også til strikketøjet. Jeg er nu igang med en cardigan, strikket ud fra et hav af ideer i mit hovede. En del optrevling er allerede sket, men det lysner nu, efter jeg igen måtte hive lommeregneren frem.

Kurv med striber

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.