Status på hjerterne

Som altid strikker jeg alle vegne. For eksempel har jeg da også strikketøjet med, når der skal afhentes børn på skolen. Så kan jeg sidde og strikke, mens jeg venter på, at tøserne skal blive færdige med al deres habengut uden at blive utålmodig.

Som en ekstra bonus giver strikketøjet altid anledning til en snak om strik med såvel børn som voksne. Og det skorter ikke på de rosende ord - især børnene er altid vældigt imponerede over arbejdets fremgang.

Thumbnail

Her kan I se status på arbejdet som det skrider frem.

Thumbnail
Thumbnail

Kommentarer

Nøjjjj hvor er den flot.

Jeg får helt vildt lyst til at lave en cardigan med hjerterne, dog vil jeg helst strikke rundt, så det må jeg se at løse

Mvh Lissi Lyngsø

Den er en super flot - mit barnebarn på 8 år vil gerne have sådan en - ved du hvor jeg kan finde mønsteret ??  :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.