PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?
  • English
  • Dansk

Status på hjerterne

Posted by KnittingDane on tir, 2014-01-21 21:58

Som altid strikker jeg alle vegne. For eksempel har jeg da også strikketøjet med, når der skal afhentes børn på skolen. Så kan jeg sidde og strikke, mens jeg venter på, at tøserne skal blive færdige med al deres habengut uden at blive utålmodig.

Som en ekstra bonus giver strikketøjet altid anledning til en snak om strik med såvel børn som voksne. Og det skorter ikke på de rosende ord - især børnene er altid vældigt imponerede over arbejdets fremgang.

Hjerter på skolen

Her kan I se status på arbejdet i går:

Status på hjerterne

For blot et par dage siden, så det således ud:

Status på hjerterne

Kommentarer

Indsendt af Jane Iversen den

Hyggelig side

Indsendt af Lissi den

Nøjjjj hvor er den flot.
Jeg får helt vildt lyst til at lave en cardigan med hjerterne, dog vil jeg helst strikke rundt, så det må jeg se at løse
Mvh Lissi Lyngsø

Indsendt af Hanne Johansen den

Den er en super flot - mit barnebarn på 8 år vil gerne have sådan en - ved du hvor jeg kan finde mønsteret ?? Smile

Tilføj kommentar