Workshops i Sønderborg med dominostrik og strømper

Strømper fra tåen op og magiske løkker

Strømpeworkshop

Tidspunkt: Onsdag d. 12. marts 2014 kl. 19-22

Sted: Garnhulen, Jernbanegade 44, Sønderborg

Pris: 250 kr.

Tilmelding: sigga@garnhulen.dk

Har du lyst til at udfordre dig selv med nye teknikker til strømpestrik, så er denne workshop stedet. Du vil blive introduceret til, hvordan du ved hjælp af magiske løkker kan strikke strømper på en rundpind og hvordan du kan strikke en strømpe fra tåen op med helt usynlige opslag.
Har du mod på flere udfordringer, så kommer vi også omkring to strømper strikket på én gang fra tåen op.
Teknikkerne som du lærer i denne workshop, er ikke kun brugbare i forbindelse med strømpestrik, men kan anvendes i mange andre henseender.

Medbring: En rundpind minimum 80 cm str. 4 mm, samt garn i passende tykkelse. Jeg anbefaler uldgarn, da det er mest elastisk. Rundpinde med bløde kabler og uden knæk er at foretrække.
Vil du strikke to strømper på en gang skal pinden være minimum 100 cm.

Sværhedsgrad: Let øvet

Kompendium: Kan købes til 50 kr.

 

Vil du lære at strikke dominostrik??

Thumbnail

Tidspunkt: Tirsdag d. 18. marts 2014 kl. 19-22

Sted: Garnhulen, Jernbanegade 44, Sønderborg

Pris: 250 kr.

Tilmelding: sigga@garnhulen.dk

Dominostrik strikkes modulært, hvilket betyder, at der kun strikkes på et lille område af gangen. Derfor vokser dit strikketøj frem i hænderne på en helt anden vis en sædvanligt, hvilket er med til at gøre teknikken sjov at arbejde med.
Med de små strikkede firkanter, som er grundelementet i dominostrik, kan man bygge konstruktioner op i alle mulige former – kun fantasien sætter grænser. I denne workshop vil jeg gennemgå, hvordan du mestrer dominoteknikkerne, så du kan starte dit eget dominoprojekt op. Strikkeprøven vi strikker undervejs vil kunne anvendes som grydelap, så bomuld kan være en fordel.

Medbring: Strømpepinde str. 4 – 5 mm og garn i passende tykkelse. Strikkeprøven vil kunne anvendes som grydelap, hvorfor bomuld kan være en fordel. Dominostrik egner sig fint til restegarn.

Sværhedsgrad: Begynder såvel som let øvet

Kompendium: Kan købes til 50 kr.

 

Kommentarer

Jeg har så absolut (lige) lært mig teknikkerne af dine superfine tutorials her på siden, så din workshop vil garanteret også være et rigtig godt læringsrum. Hvis jeg var sønderborgenser, eller bare fra den side af landet, hoppede jeg straks på!

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.