Workshops på Fanø og i KBH til september

I år kommer jeg til Fanø Strikkefestival (d. 19.-21. september) og underviser i strømpestrik lørdag formiddag og opslag og finish søndag formiddag. Jeg glæder mig afsindigt, da det er min første gang på Fanø Strikkefestival. Og så er det tilmed strikkefestivallens 10 års jubilæum.

I kan læse festivallens program her: Programoversigt

Som om det ikke var nok, så tager jeg et smut til København og underviser weekenden efter (d. 26.-27. september) på Strikkefestival i KBH, se deres hjemmeside her: Knitwork - programmet er på trapperne. I kan følge med i nyt derfra i deres facebookbegivenhed.

Lær at strikke strømper fra tåen op 

Thumbnail

Tilmeld dig her: Lær at strikke strømper fra tåen op

Lørdag formiddag kl. 9-12.00

Vi gennemgår de teknikker du skal bruge for at kunne strikke en strømpe fra tåen og op. Lær bl.a at strikke 2 strømper på en gang.

Vi gennemgår de teknikker du skal bruge for at kunne strikke en strømpe fra tåen op. Herunder det magiske opslag, som også kan benyttes til at strikke to strømper på en gang. Den magiske løkke, som gør det muligt at strikke små  form. Og sidst men ikke mindst gennemgår vi teknikker til løse aflukninger.

Undervejs strikker vi en testsok i babystørrelse, så vi kan se et færdigt resultat af alle de lærte teknikker. Testsokken strikkes på en 4 mm rundpind der er mindst 80 cm lang og maksimalt 100 cm.

Medbring en 4 mm rundpind på 80 cm (evt. 100 cm), samt uldgarn i passende tykkelse. Rundpinde med bløde kabler og uden knæk foretrækkes, da det ellers kan være svært at strikke med den magiske løkke.

Avancerede opslag og afsluttende finish

Thumbnail

Tilmeld dig her: Avancerede opslag og afsluttende finish

Søndag formiddag kl. 9-12.00

Vi gennemgår avancerede strikketeknikker, der giver dit strik den sidste ekstra finish, som gør forskellen mellem et ganske almindeligt strikkeprojekt og et af dem, man ikke glemmer.

Vi kommer omkring magiske opslag til brug på sokker fra tåen op. Midlertidige opslag til strik i flere retninger, som kan anvendes eksempelvis under ærmerne på en trøje eller til kanter og sjaler med helt usynlig finish.

Vi prøver de magiske løkker, der gør det muligt at strikke strømper på rundpinde. Benytter du den velkendte enkeltrib eller strikker du patent, skal vi have fat i det italienske opslag, der giver en fantastisk finish på dit færdige arbejde. Har du problemer med stramme aflukninger, kigger vi på særligt elastiske aflukninger.

Medbring strømpepinde og rundpind minimum 80 cm str. 4 mm, samt uldgarn i passende tykkelse. Rundpinde med bløde kabler og uden knæk foretrækkes.

Kompendium kan købes på workshoppen til 50 kr.

Kommentarer

Hej Irene

Det lyder sørme spændende. Jeg og en flok kolleger var på Fanø for to år siden - kæmpe oplevelse - meget at se og alt for lidt tid - men vi havde en rigtig dejlig tur. Vi ses nok i KBN, for vi er ikke helt modne til en ny omgang Fanø - nogle gange rækker gode ting rigtig langt ;)  -vi skal bare have fundet ud af, hvordan vi køber billetter, og hvor mange af os, der kan hvilken dag. Det bliver hyggeligt.

Med venlig hilsen

Vibeke Larsen

Som nybegynder forsøger jeg mig igen igen med at strikke strømper,denne side du her har,er utrolig god at lære efter så håber det er iorden jeg lar lagt et link ind på min side,så andre kan se,at det er her,jeg lære at strikke strømper. Hilsen sonja hjemmeside: www.muttis-strikkehule.dk

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.