Gå til hovedindhold

En halskæde af luftmasker til ringen

Indsendt af KnittingDane ,

Jeg forsøgte for nylig at få min vielsesring på igen efter sidste graviditet, men desværre forgæves. Jeg må vente lidt endnu ser det ud til.

Da min gamle strikkede halskæde til ringen er blevet noget slidt at se på, måtte noget gøres. Denne gang skulle der lidt mere farve på, så jeg snuppede en rest farveskiftende strømpegarn fra husbondens strømper (Regia Design Line Kaffe Fassett), og så gik jeg ellers igang med at strikke hestetømme.

Jeg strikkede og strikkede, men nåede ikke rigtig den røde farve som jo egentlig var den jeg godt kunne lide. Da halskæden havde nået samme længde som den gamle, men stadig ikke havde nået den røde farve, besluttede jeg mig for blot at strikke garnresten færdig og så benytte den ende der blev finest.

Undervejs kom jeg dog på en ny ide - hvad med at lave luftmasker af hestetømmen? Det blev testet af og fint blev det. Så var spørgsmålet pludselig om jeg havde garn nok i stedet. Det lykkedes lige præcis og her er resultatet.

Strikket halskæde 1

Og vupti var den væk.

Strikket halskæde 2

Sådan en fin ting skal jo prøves på.

Strikket halskæde 3

Og undersøges nøje.

Strikket halskæde 4

Der gik lidt tid før mor fik lov at få ringen igen.

Strikket halskæde 5

Den kradser lidt at have på må jeg indrømme - men jeg lider gerne for lidt strik

Når nu mine fingervanter bliver færdig en gang til foråret, så tror jeg at jeg vil strikke mig en i en rest Zauberball. Den vil helt sikkert blive fantastisk - intet mindre.

Måske man skulle ønske sig en hestetømmemaskine i julegave

Kommentarer

Hold da op den er flot!!

Jeg er altså også noget imponeret af dit garn, du finder de fedeste farver!

søn, 04/12/2011 - 08:02 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.