PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?
  • English
  • Dansk

En ny ombæring kastanjeslanger

Posted by KnittingDane on man, 2014-09-29 18:02

Så er det kastanjetid igen. Denne gang trænger vores kastanjeslanger ved hoveddøren til udskiftning. Ja det har de vist gjort længe nu, men man må ligesom vente på den rette årstid. 

Kastanjeslanger undervejs

Her kan I se, hvor sølle de gamle efterhånden så ud i forhold til de nye. Hvor jeg dog bare elsker farven på de nye skinnende kastanjer.

Kastanjeslanger undervejs

Man fornemmer næsten at de gamle kender deres skæbne.

De gamle kastanjeslanger

De nye er hængt ud og venter nu kun på de strikkede slanger. I kan finde en opskrift på de strikkede kastanjeslanger her.

Kastanjeslanger

 

Tags: 

Kommentarer

Indsendt af Vibberten den

Min veninde satte hele familien (også den lidt udvidede) i gang med at lave kastanjeslanger, da jeg havde vist hende dine. Pigerne på 4 samlede, Morfar borede huller, pigerne trak på snor, min meget-mere-håndværker-end-håndarbejder-veninde fandt en gammel strikke-lise fra fra sin mors gemmer og lavede hestetømmer, og jeg måtte så finde pindene frem og strikke hovederne, for det var der ikke andre, der ku'. Næste gang kan de måske, for de små lømler ville selvfølgelig også lære at strikke, ligesom Tante Vibe, så jeg fandt de lidt tykkere rundpinde frem - og så ku' de Smile

Tilføj kommentar