PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?
  • English
  • Dansk

Godt nytår ønskes I herfra

Posted by KnittingDane on søn, 2012-01-01 16:57

Her har vi som sædvanlig holdt en stille og rolig nytårsaften med tøserne. Min kære husbond havde købt lidt mere fyrværkeri denne gang, da de små børnepakker blev for kedelige sidste nytår med alle de røgbomber og heksehyl de indeholder. Det vakte stor glæde hos ungerne.

Yngstebarnet var ellevild med fyrværkeriet, selv bragene generede hende ikke. Hun stod ivrig bag vinduet og hoppede og jublede over alle de fine raketter. For en enkelt gangs skyld kiggede jeg slet ikke på raketterne, men i stedet på min lille pige der dansede rundt og strålede som en lille sol. Af og til blev hun så ivrig, at hun lige måtte kaste sig i mine arme og få et knus og et kys, hvorefter hun drejede om og kiggede videre. Heaven

Godt nytår

Der blev også strikket - selvfølgelig.

Goodale Cardigan

Det er en af de fantastiske ting ved legospillet, som husbonden fik i julegave. Det tager jo tid at samle, så jeg kan nå at strikke i ventetiden. Jeg manglede også kun den sidste montering af knapper og lommer på en cardigan, som efterhånden har været meget længe undervejs. Jeg slog vist masker op en gang før sommerferien.

Goodale Cardigan

Jeg nåede det lige en times tid inden midnat. Her min Goodale Cardigan.

Min Goodale Cardigan

Jeg er blevet ret godt tilfreds med resultatet, selv om jeg tvivlede en del undervejs. Den så så uformelig ud hver gang jeg forsøgte at folde forstykket om til lomme. Men en dampning af kanten gjorde udslaget.

Min Goodale Cardigan

Undervejs har jeg også købt flere sæt fine gule knapper til cardiganen. Men i sidste øjeblik endte jeg med at vælge en helt anden farve. De passede meget bedre. Godt man har et mindre lager af knapper man kan gribe ned i.

Min Goodale Cardigan

Og her er så hovedårsagen til, at det blev denne cardigan, jeg valgte at strikke: Lommer.

Jeg savner lommer i min grønne cardigan. Da jeg ikke er vild med påsyede lommer, tog det mig noget tid at finde frem til en cardigan jeg kunne lide. Denne her synes jeg er så fin, fordi det blot er glatstrik med en fin ombukket kant. Meget meget simpel og meget meget fin.

Min Goodale Cardigan

Til gengæld var den så også ret kedelig at strikke må jeg indrømme - men perfekt til tv-strik.

Kommentarer

Indsendt af janne den

hvor er den fin din gule cardigan, hvordan får man en opskrift?
tænker på, at den måske kunne strikkes rundt og så klippes op...det gør det hele llidt nemmere? Dirol
godt nytår til dig og dine og tak for din skønne blog

Indsendt af KnittingDane den

Du kan finde opskriften på Goodale cardiganen her http://www.ravelry.com/patterns/library/goodale
Måske skal man oprette sig som bruger først dog, men det er gratis.

Jeg vil dog ikke anbefale at strikke den rundt og klippe op. En stor del af designet ligger i den fine hestetømmekant, som ikke ville opnås ved en klipning.

Indsendt af Vibe den

Nu har du så fine gule knapper til en rød/grøn/lilla/stribet/? trøje Smile
Dén glæder jeg mig til at se Wink

Hvor er den fed, og en super detalje med ombukningen der er lomme. Den må på min liste!

Indsendt af Vibeke Larsen den

Hej Irene

Godt nytår til Jer alle.

Hvor er den fin, din cardigan. Det med lommen er en god detalje, - det er godt med lommer Stortsmil
Det er meget fin i al sin enkelthed. Det kan jeg godt lide.

Har forøvrigt fået spændt Harune sjalet ud og er ovenud tilfreds med resultatet. Det bliver et yndlingssjal!!

Med venlig hilsen

Vibeke

Indsendt af KnittingDane den

Ja nu har jeg også endelig fået givet det sidste sjal til min lillesøster. Hun blev meget glad heldigvis - jeg er altid en smule nervøs over at skulle overrække så stort et stykke strik Smile
Nu må jeg snart i gang med et til mig selv, så jeg også selv kan prøve det Dirol

Tilføj kommentar