PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?
  • English
  • Dansk

September i februar

Posted by KnittingDane on tir, 2015-02-17 09:20

Tiden løber og på det sidste har jeg kun haft strømper på pindene. I lørdags ændrede det sig langt om længe. Jeg fik endelig begyndt på en cardigan. Garnet har ligget og ventet siden februar 2010 Shok , men nu skulle det være. Det hedder forresten Sublime Extra Fine Merino Wool DK. 

Så opstod næste problem - hvilken opskrift skulle man dog give sig i kast med? Skulle den sidde løst? Skulle den sidde stramt? Skulle den være åben? Skulle den være lukket? Osv, osv.

Sådan nogle "vitale beslutninger" plejer at tage mig flere dage på www.ravelry.com, men denne gang havde jeg en deadline, der hjalp mig på vej. Vi skulle til fødselsdag lidt over middag og jeg ville have strikketøjet med mig. Efter lidt heftig søgning på ravelry fandt jeg denne her, Welcome, September, der passede til mine behov. Den sad tilpas tæt, og så var der knapper hele vejen ned, så den kan lukkes, når det er koldt. Men ikke mindst, den ser også nydelig ud i åben tilstand.

September i februar

Og se så bare her hvad lidt lys kan gøre for farverne på et billede. Billederne her er taget i samme rum. Det øverste i vindueskarmen og det nederste to meter væk fra vindueskarmen. Billederne er taget med et par minutters mellemrum med samme kamera.

September i februar

Kommentarer

Indsendt af Vibeke Larsen den

Men begge billeder viser smukke farver. Og bladmønsteret ser rigtig flot ud. Jeg må vist lige omkring Ravelry og kigge...

Jeg glæder mig til at se den færdig.

Mvh
Vibeke

Indsendt af Vibeke Larsen den

Det ved jeg. Men det er bare der, der er det store udvalg, og hvor man kan søge på rigtig mange forskellige parametre.
Ravelry tager tid og man kommer langt omkring:-)

MVH

Vibeke

Indsendt af Susanne Jørgensen den

Hej Irene
Hold op hvor er den bare flot
Glæder mig til at se den færdig
Mvh Susanne Jørgensen

Indsendt af KnittingDane den

Jeg kan næsten heller ikke vente. Den er så dejlig blød - jeg er allerede nået ned forbi ærmerne, så nu er det bare glatstrik Smile

Tilføj kommentar