PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?
  • English
  • Dansk

Tea Leaves Cardigan

Posted by KnittingDane on fre, 2016-12-30 20:12

Da jeg i sensommeren skulle til sommerfest med mandens arbejde, var der arrangeret en masse aktiviteter i form af lasergames og paintball og så videre. Da min ryg ikke holder til disse former for udskejelser blev min redning som sædvanligt strikketøjet. Da jeg på min Goodale Vol. 2 alene manglede monteringen af lommer og knapper, valgte jeg at kaste mig over en hel ny cardigan i stedet. Dermed var jeg sikret rigligt med aktiviteter til hele dagen.

Jeg havde lige inden sommerferien indkøbt rigelige mængder af Blackhill Højlandsuld fra garnudsalg, så det var blot at vælge mellem farverne. Denne gang blev det farven Andeæg.

Jeg hoppede en pind op i størrelsen og valgte pind 4,5 mm, da den sidste cardigan blev en smule fast i udtrykket.

Sørme om ikke jeg nåede halvvejs med kroppen inden dagen var omme - og 14 dage senere var jeg færdig. Så hurtigt plejer det absolut ikke at gå på mine strikkefronter. Så har det til gengæld taget mig et halvt år at nå til at poste billeder her på bloggen Tihi .

Tea Leaves Cardigan   Tea Leaves Cardigan

Opskriften på cardiganen kan findes her: Tea Leaves Cardigan.

Kommentarer

Indsendt af Tine den

Hej Irene. Du er da superhurtig. Det er en fantastisk flot trøje og farven er mums. Tak for indlæg.

Indsendt af KnittingDane den

Det var helt skønt pludselig at finde tid til at strikke igen. Jeg er også i fuld gang igen her i ferien Heaven

Tilføj kommentar