Til hals og hoved

Da jeg før jul sad og strikkede som en gal på mandens halstørklæde, var min plan også at strikke en hue til ham. Projektet ville dog ikke som jeg ville, og endte med blive til en hue tiltænkt bettetøsen som passede storetøsen. Det måtte der rådes bod på og der blev strikket en til bettetøsen også. Og her er så resultatet:

Bikubehue 2
Bikubehue 3

Huen er strikket med inspiration fra denne her opskrift Mesi. Dog har jeg tilføjet en del ændringer, så den passer bedre til halstørklædet. Og efter en uges tid blev der også tilføjet øreklapper, så musen ikke frøs om ørene.

Bikubehue 1

Og så skylder jeg vist et bonusbillede af min mand med halstørklædet i brug. Fotogen kan man nok ikke lige kalde ham, men dejlig det er han.

Halstørklæde til manden

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.