Tre år på pinden

Jeg var da helt ved at glemme PaaPinden.dk's fødselsdag!! Jeg kan lige nå det her på falderebet.

I dag er det 3 år siden, at jeg gik i luften med PaaPinden.dk

Jeg tror ikke helt, at jeg var klar over, hvor stor en mundfuld det var, jeg gabte over, da jeg gik i gang - men jeg har ikke fortrudt det et sekund. Jeg har lært mangt og meget undervejs - ikke kun om strik, men så sandelig også om webprogrammering. Mange aftener er slugt foran computeren, med et sovende/ammende barn i skødet, mens koderne er vandret hen over skærmen. Ofte koder jeg mere end strikker - i hvert fald hjemme. Til gengæld forlader jeg ikke huset uden strikketøjet - selv i køen i supermarkedet strikker jeg - man skulle jo nødigt spilde tiden!

Da jeg begyndte PaaPinden, havde jeg kun strikket fast i 5 år, og følte mig egentlig ikke specielt ekspert-agtig. Min trang til tilegne mig ny viden og strukturere denne, har vist ændret en smule på dette.

Jeg er imponeret over, det store antal af faste brugere siden har fået. I disse dage er der 6-800 besøgende dagligt, og det plejer at stige henover vinteren. Facebook-gruppen runder snart de 900 tilhængere og antallet er støt stigende. Jævnligt dukker der søde e-mails op i min indbakke fra jer brugere med masser af ros til siden - tusind tak - det varmer om hjertet.

Ups - hvis jeg skal nå det inden dagen er omme, skal jeg snart være færdig.

God strikkelyst herfra...

Thumbnail

Kommentarer

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.