Jeg ønsker mig, jeg ønsker mig...

Og så MÅTTE jeg bare forbi den igen :heaven:

Jeg ønsker mig

Denne jakke designet af Kari Haugen er bare SÅ smuk. Jeg MÅ bare strikke den en dag - jeg skal bare lige tage mig sammen til at spendere en mindre formue på det rette garn - for det skal være en tro kopi .

Jeg fandt jakken i bogen Norsk Strikkedesign. Virkelig lækker bog - masser af inspiration - og strikkeopskrifter som indbød til læsning selv om jeg ikke lige stod og skulle strikke dem.

Til jakken skal bruges intet mindre end følgende af det norske Rauma Istra garn:

  • 8-10 mørk grøn (2085)
  • 5-7 kanelbrun (2098)
  • 2 gul (2048), 2 grøn (2032)
  • 1 turkis (2052), 1 rød (2074), 1 lys beige (2008), og 1 gråbrun (2009)

Og det er jo ikke så lidt endda...

Måske man skulle ønske sig garn i fødselsdagsgave - hint, hint, hint!

Kommentarer

Hej Irene

Jeg forstår godt, du er faldet fro denne jakke. Hvor er den bare smuk. Og hvor må den være spændende at strikke. Man kan vist ikke se tv imens.... men det gør ingenting, - det er sjældent efterhånden, der er noget, der er værd at se (efter min ringe mening).

Hilsen Vibeke

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.